S02E07 Sobivanje produktnih oblikovalcev in razvijalcev z Amedeo Derenda Mujezinović

Poglej naPoglej epizodo na YouTubeYouTube

Amedea Derenda Mujezinović je izkušena strokovnjakinja za oblikovanje uporabniške izkušnje in uporabniških vmestnikov (Senior UI/UX Researcher).

Zelo vidna in aktivna članica slovenske UI/UX skupnosti v sklopu katere deluje tudi zavod ScreenSaverz. Zavod, ki izobražuje posameznike in organizacije na področju uporabniške izkušnje, oblikovanja storitev in načrtovanja digitalnih produktov in storitev. Med projekti zavoda najdete tudi meetupe in druge dogodke namenjene tako začetnikom kot strokovnjakom.

Amedea sicer deluje tudi kot UX Lead pri podjetju Kaldi, kjer se ukvarjajo z raziskavami in razvojem kompleksnih namenskih rešitev za startupe, scale-upe in korporacije.

Pogovor z Amedeo smo posneli po njenem predavanju na Make IT Konferenci 2023 v Portorožu.

✨ Patreon ✨ Ogrodje je mogoče, ker ste poleg! Podprite nas, da bomo še naprej skupaj na Patreon.

✨ Podporniki ✨

  • 3fs - V kolikor iščete nove izzive iz področja razvoja / oblikovanja pobrskajte po 3fs.cloud.
  • Humanfrog - Družba za strateško svetovanje z jedrnimi kompetencami na področjih internetnih tehnologij, oblikovanja in trženja. V iskanju .NET / Wordpress / WooComerce / Laravel razvijalcev in Sistemskih administratorjev na humanfrog / kariera.

✨ Viri ✨

✨ Sodelujoči ✨ Sodelujoči: Amedea Derenda Mujezinović in Oto Brglez Multimedijska produkcija: Jan Dolar, DOLAR Media Artwork: Jernej Gračner

P.s.: Pridruži se nam na Discordu

Hvala ker ste poleg! 🚀

Izid:
2023-06-12